2013. szeptember 11., szerda

Brohoof minden rajongónak





Szinte a kezdetek óta rabja vagyok a rajzfilmnek, de mióta megjelent a 4. generáció, azóta a rajongó táborra hatalmasabb lett mint valaha, kiket, magukat, bronyknak neveznek.

A brony két szóból született meg. Brother, hisz szeretjük és toleráljuk egymást, elfogadjuk a másikat olyannak amilyen, (mégha néha idegeítő, problémás, vagy más), mint a testvérek. Pony, pedig a rajzfilm iránti rajongásunk miatt. 

Vannak akik szerint az egész, csak a mese rajongó táboráról, míg másoknak a barátságról szól. A vélemények megoszlanak, de részemről mindkettőről szól, ahogy a közösség nevében is ott van.

A rajzfilm az, aminek a rajongása miatt barátok lettünk és ez utóbbira tanít a pónis mese is, amitől a közösség, számomra a legvarázslatosabb dolog.

----------------------------------------------

A blog abból a célból jött létre, hogy legyen egy hely, amin közösen dolgozhatunk, amin keresztül felépíthetjük, saját pónis birodalmunkat, találkozókkal, versenyekkel, projektekkel és ahol a magyarok megoszthatják műveiket, miközben határon túli rajongok műveit is megtekinthetitek.

Továbbá azon leszünk, hogy híreket és egyéb műveket, magyar nyelven is érteni tudjátok.

Kellemes pónizást kívánok nektek.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók

Címkék

Üzemeltető: Blogger.