2013. szeptember 22., vasárnap

Analizáló videó összeállítás: Overthinking Feeling Pinkie Keen, és Thoroughly Analyzing Equestria Girls


Az étvágyamat az analizáló videókért soha nem lehet eléggé csillapítani! (És nem is vagyok képes megtenni!) Ma kaptam egy videót Rookiewompust-ól, ahol ő éppen arról beszél hogy melyik is a legkevésbé kedvelt része, Pinkie ösztönök, különösen arról hogy milyen módon foglalja keretbe a történetet.  Ezek után az „én” (Eredeti cikkszerző videója!) az én mamut videóm ahol az Equestria Girls-t elemzem. (Ha utálod az eredeti filmet akkor hasonlóan fogod utálni a videómat is.) Nézd meg mind a kettőt a kis szünet után!
2013. szeptember 19., csütörtök

My Little Portal Fan sorozat

Ebben a posztban be szeretnék mutatni egy remek kis pony fan sorozatot. A cím mindent elmond, azaz ez a történet újrajátssza az első évad történéseit kissé átruházva a PORTAL című VALVE által készített játékból megszokott világába. Megmondom őszintén elég jól sikerült ez a kis mini sorozat. Christian’s Cartoon nevű youtube felhasználó készíti a részeket a kis csapatával. Röviden igen érdekes kis sorozat lett. Nem is kell hogy többet mondjak így íme az elkészült részek sorrendben:

ZENE: Mandopony


:-)

Mindenkinek megvan a maga zenei stílusa és ha Mandopony nevét mondják nekem, akkor biztos lehetek abban, hogy hallok valami nekem való dalocskát.
Összeállítottam egy kis válogatást és ha tetszett, a képre kattintva a csatornáján biztos találtok még egy jó párat.

2013. szeptember 11., szerda

Brohoof minden rajongónak





Szinte a kezdetek óta rabja vagyok a rajzfilmnek, de mióta megjelent a 4. generáció, azóta a rajongó táborra hatalmasabb lett mint valaha, kiket, magukat, bronyknak neveznek.

A brony két szóból született meg. Brother, hisz szeretjük és toleráljuk egymást, elfogadjuk a másikat olyannak amilyen, (mégha néha idegeítő, problémás, vagy más), mint a testvérek. Pony, pedig a rajzfilm iránti rajongásunk miatt. 

Vannak akik szerint az egész, csak a mese rajongó táboráról, míg másoknak a barátságról szól. A vélemények megoszlanak, de részemről mindkettőről szól, ahogy a közösség nevében is ott van.

A rajzfilm az, aminek a rajongása miatt barátok lettünk és ez utóbbira tanít a pónis mese is, amitől a közösség, számomra a legvarázslatosabb dolog.

----------------------------------------------

A blog abból a célból jött létre, hogy legyen egy hely, amin közösen dolgozhatunk, amin keresztül felépíthetjük, saját pónis birodalmunkat, találkozókkal, versenyekkel, projektekkel és ahol a magyarok megoszthatják műveiket, miközben határon túli rajongok műveit is megtekinthetitek.

Továbbá azon leszünk, hogy híreket és egyéb műveket, magyar nyelven is érteni tudjátok.

Kellemes pónizást kívánok nektek.


Rendszeres olvasók

Címkék

Üzemeltető: Blogger.